-
Nadýchaná limetková pena s višňovou plnkou na tmavom piškótovom ceste preliata citrónovou glazúrou.
-
Milovníci čokolády ocenia kombináciu horkej čokolády, čokoládového krému a vo vnútri ukrytého chrumkavého karamelu na odpaľovanom ceste.
-
Našľahaná čokoládová pena preliata čokoládovou glazúrou a dozdobená hoblinami z bielej a mliečnej čokolády.
-
Fantastický domáci čokoládový muffin s lentilkami. Zamilujete si ho.
-
Netradičný, no zároveň známy gaštan, v podobe pyré na piškóte s čokoládovým krémom preliaty čokoládovou glazúrou je oku lahodiacim a chuťovo prekvapujúcim zákuskom.
-
Krehké odpaľované cesto s jemným jahodovým krémom preliate jahodovou polevou a plnené chrumkavými kúskami sušeného ovocia.
-
Tortička z domáceho piškótového cesta prekladaného jogurtovým krémom s jahodami a mandľami je krásnym dezertíkom ku kávičke alebo len tak...
-
Nadýchaný karamelový mousse preliaty jemnou glazúrou a obsypaná čokoládovými hoblinami je výnimočným chuťovým aj vizuálnym zážitkom.
-
Oslava bez kokosových guliek bola kedysi nepredstaviteľná. Tento klasický zákusok s rumovou príchuťou nikdy nič nepokazí.
-
Domáci zákusok ktorý netreba predstavovať. Rokmi overená chut medového nadýchaného cesta poliateho čokoládov a obsypaného kokosom.
-
Nadýchaný kokosový mousse preliaty jemnou glazúrou a obsypaná čokoládovými hoblinami je výnimočným chuťovým aj vizuálnym zážitkom.
-
Totálna domáca klasika ktoru každý veľmi dobre pozná od babičiek a mamičiek.
-
Maková plnka v listkovom ceste zasypaná práškovým cukrom – domáce ako do babičky.
-
Orechová plnka v listkovom ceste zasypaná práškovým cukrom – domáce ako do babičky.
-
Nadýchaná malinová pena preliata jemnou glazúrou a obsypaná čokoládovými hoblinami je výnimočným chuťovým aj vizuálnym zážitkom.
-
Ideálna maškrta ako do babičky vo verzii zo špaldovej múky s banánmi.
-
Vanilkovo-citrónový krém v košíčku prekrytý našľahaným snehom so skaramelizovanou krustičkou.
-
Košíček plnený, ako už názov napovedá, karamelom zaliatym čokoládou. No mňam.
-
Určite poznáte klasický veterník. U nás v podobe eclairu na odpaľovanom ceste s domácim vanilkovým krémom a šľahačkou.