-
Známa klasika našich babičiek v ktorej sa stratáva kombinácia slivkového lekváru, orechového cesta, čokolády a pocitvého rumu.
-
Našľahaný tvaroh s broskyňami v tmavej piškóte je naozaj ľahučkým dezertom ktorý poteší dospelých aj deti.
-
Talianska klasika – espresso, mascarpone, savoiardi a piškótové cesto, ochutené likérom amaretto je dokonalou kombináciu ku popoludňajšej kávičke.
-
Pochúťka spájajúca chuť mandlí a vanilky je úžasnou bezlepkovou alternatívou klasických zákuskov.
-
Jeden z najslávnejších zákuskov asi netreba nikomu predstavovať. Receptúra, na ktorej netreba nič meniť – skvelé čokoládové cesto, marmeláda a čokoláda – tak málo stačí pre vytvorenie dokonalej chuti.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými malinami a posypaný orieškami. No mňam.
-
Jeden z najlepších RAW zákuskov. Prekvapivo cviklový – prekvapivo chutný. Priam neodolateľný.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými čučoriedkami a posypaný orieškami. No mňam.
-
Evergreen. Lahodný piškótový zákusok s rumom naozaj netreba predstavovať. Existuje vôbec niekto kto sa s ním nestretol?
-
Pravý nugát, vanikový a orechový krém na dvoch druhoch piškótového cesta, preliaty horkou čokoládou je k vášmu espressu ako stvorený.
-
Prekvapivá a nevšedná kombinácia spojenia mrkvy, mascarpone a bielej čokolády patrí medzi naše najobľúbenejšie rezy.
-
Výrazná mandarínková svieža chuť tejto klasiky medzi zákuskami nikdy nesklame.
-
Ľahké nadýchané cesto s malinovou plnkou zrolované a preliate čokoládov poteší chuťové bunky za každých okolností.
-
Panna cotta je jemnučkým a lahodným, typickým talianskym dezertom. V bistro gourmet v podobe zákusku na jemnučkom ceste a doplnená malinami.
-
Fantastické makové cesto v kombinácii so šľahačkou predstavuje nadýchaný a lahodný svieži zákusok.
-
Zmes lesného ovocia preliateho želatínou na jogurtovom kréme spolu s jemným domácim piškótovým cestom je vyhľadávanou klasikou našej ponuky.
-
Mamičkovská klasika – kokos, čokoládové cesto a čokoláda – čo viac si môžete priať.
-
Chuť kokosu v kombinácii s čokoládovým krémom obalenom v "marcipáne" vám nedovolí zaváhať, či vaša voľba bola správna.
-
Výrazná jahodová svieža chuť tejto klasiky medzi zákuskami nikdy nesklame.