-
Talianska klasika – espresso, mascarpone, savoiardi a piškótové cesto, ochutené likérom amaretto je dokonalou kombináciu ku popoludňajšej kávičke.
-
Jeden z najslávnejších zákuskov asi netreba nikomu predstavovať. Receptúra, na ktorej netreba nič meniť – skvelé čokoládové cesto, marmeláda a čokoláda – tak málo stačí pre vytvorenie dokonalej chuti.
-
Pravý nugát, vanikový a orechový krém na dvoch druhoch piškótového cesta, preliaty horkou čokoládou je k vášmu espressu ako stvorený.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými čučoriedkami a posypaný orieškami. No mňam.
-
Jeden z najlepších RAW zákuskov. Prekvapivo cviklový – prekvapivo chutný. Priam neodolateľný.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými malinami a posypaný orieškami. No mňam.