-
Známa klasika našich babičiek v ktorej sa stratáva kombinácia slivkového lekváru, orechového cesta, čokolády a pocitvého rumu.
-
Našľahaný tvaroh s broskyňami v tmavej piškóte je naozaj ľahučkým dezertom ktorý poteší dospelých aj deti.
-
Talianska klasika – espresso, mascarpone, savoiardi a piškótové cesto, ochutené likérom amaretto je dokonalou kombináciu ku popoludňajšej kávičke.
-
Pochúťka spájajúca chuť mandlí a vanilky je úžasnou bezlepkovou alternatívou klasických zákuskov.
-
Jeden z najslávnejších zákuskov asi netreba nikomu predstavovať. Receptúra, na ktorej netreba nič meniť – skvelé čokoládové cesto, marmeláda a čokoláda – tak málo stačí pre vytvorenie dokonalej chuti.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými malinami a posypaný orieškami. No mňam.
-
Jeden z najlepších RAW zákuskov. Prekvapivo cviklový – prekvapivo chutný. Priam neodolateľný.
-
RAW - bez múky ale naozaj skvelý. S čerstvými čučoriedkami a posypaný orieškami. No mňam.
-
Evergreen. Lahodný piškótový zákusok s rumom naozaj netreba predstavovať. Existuje vôbec niekto kto sa s ním nestretol?